VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

Revelion BERLIN – Un loc pentru inima ta!

Revelion BERLIN – Un loc pentru inima ta!

Cea mai mare petrecere de Revelion in aer liber din Europa

Transport avion AIR BERLIN | 5 zile | de la 399 Euro

29 Decembrie BUCURESTI – BERLIN

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei               AIR BERLIN AB8273 cu destinatia Berlin. Decolare la ora 06:30. Sosire la Berlin la ora 07:35. Tur de oras Berlin cu ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg etc. Dupa turul de oras, vizite pietonale cu insotitorul de grup. Faimosul Zid al Berlinului obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Gasim si acum locuri care ne aduc aminte de aceasta perioada dificila a orasului, fostul punct de control Friedrichstraße, numit si “Poarta Lacrimilor”, locul in care Est si Vest berlinezii erau nevoiti sa isi spuna la revedere. Un alt punct de control renumit, si urmatoarea oprire va fi la principala poarta de intrare in oras a non-germanilor in timpul Razboiului Rece, poarta  de control Charlie (in alfabetul folosit de armata Americana litera C era folosita ca Charlie), construita in 1963. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau vizite pietonale impreuna cu insotitorul de grup. Cazare hotel LEONARDO BERLIN CITY WEST 4* sau similar, ideal localizat in Berlinul de vest la mica distanta de celebrul bulevard Kurfürstendamm si de Zoologischer Garten din Berlin. Detalii pe www.leonardo-hotels.com

30 Decembrie DRESDA – FLORENTA DE PE ELBA „ELBFLORENZ”

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Berlin sau optional, Excursie de 1 zi la Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba”. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba (“Elbflorenz”), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea pasarii Phoenix din propria cenusa dupa bombardamentelor din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz. Intoarcere la Berlin. Seara, timp liber la dispozitie.  Cazare hotel LEONARDO BERLIN CITY WEST 4* sau similar.

31 Decembrie POTSDAM & PALATUL SANSOUCI – Cea mai mare petrecere de Revelion in aer liber din Europa

Mic dejun. In prima parte a zilei, optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie si pregatire pentru cea mai mare petrecere de Revelion in aer liber din Europa! Seara, vom participa la petrecerea publica din capitala Germaniei. Petreceti trecerea dintre ani la Poarta Brandenburg, simbolul Berlinului, luand parte la una dintre cele mai mari petreceri in aer liber din lume, petrecere care concureaza cu festivitatile din New York sau Londra. Peste 1 milion de oameni, 500 de jurnalisti din toata lumea si 350 de canale de televiziune nationale si internationale, vor celebra sub stele cu muzica, dans si artificii spectaculoase. Petrecerea grandioasa se intinde intr-un spatiu de 80.000 mp cu 3 scene, 8 ecrane video, un centru media, 8 corturi pentru petreceri, peste 100 de standuri cu mancare si bauturi, muzica live, DJ internationali, show-uri de laser si lumini. Cazare hotel LEONARDO BERLIN CITY WEST 4* sau similar.

01 Ianuarie BERLIN – UN LOC PENTRU INIMA TA

Mic dejun. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului XIX ale Charlottenburg-ului. Cazare hotel LEONARDO BERLIN CITY WEST 4* sau similar.

02 Ianuarie BERLIN – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Zi libera la dispozitie pentru vizite pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Gradina zoologica, una dintre cele mai mari si mai frumoase din Berlin, Memorialul Holocaustului dar si renumitul centru comercial KaDeWe. Program liber pentru cumparaturi. Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei  AIR BERLIN AB8270 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:35, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:45 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife   calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 399 Euro adult loc in camera dubla, dubla cu pat suplimentar
 • 299 Euro copil 02-11,99 ani cu doi adulti in camera
 • 588 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Berlin – Bucuresti, zbor direct compania AIR BERLIN
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet hotel LEONARDO BERLIN CITY WEST 4* situat central sau similar
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local
 • Tururi pietonale cu insotitorul de grup
 • Insotitor de grup

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale