VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2018 – PRAGA

REVELION 2018 – PRAGA

Perioada: 29.12 – 02.01.2018 (5 zile / 4 nopti)

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 11:0005 si sosire la Praga la ora locala 11:55. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita casa cea mai mica din Europa). Transfer si cazare la hotel NH PRAGUE 4*.

ZIUA 2 (30.12): DRESDA (excursie optionala)

Mic dejun. Excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. In ciuda distrugerilor suferinte in timpul celui de-al doilea razboi mondial, orasul vechi din Dresda si-a pastrat si redobandit armonia arhitecturala de dinainte de razboi. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Seara, optional, cina traditionala ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti putea consuma nelimitat renumita bere. Pret infomativ: 50 EURO/ persoana.

ZIUA 3 (31.12): KARLOVY VARY (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary.  Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 – 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, participare la cina festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului.

ZIUA 4 (01.01):  PRAGALA MULTI ANI 2018!

Mic dejun. Timp liber sau plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului.

ZIUA 5 (02.01): PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 12:45 si sosire la Bucuresti la ora 15:35.

PRET/persoana: 435 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 210 EURO

A treia persoana adulta (pat suplimentar in camera dubla): 400 EURO

Primul copil 2 – 12 ani (in camera cu 2 adulti): 335 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania Tarom;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH PRAGUE 4* (sau similar);
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari).
 • cina de Revelion la restaurantul hotelului (obligatorie): 115 EURO/persoana (adult sau copil);
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
 • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica)

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):

29.12.2017: Bucuresti (Otopeni) 11:00 – Praga 11:55

02.01.2018: Praga 12:45 – Bucuresti (Otopeni) 15:35