VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2018 – MAROC

REVELION 2018 – MAROC

Casablanca – Marrakech – Fez – Meknes – Rabat

Perioada: 28.12.2017 – 05.01.2018 (9 zile/8 nopti)

Ziua 1 (28.12):  BUCURESTI – CASABLANCA

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:10. Plecare spre Casablanca (schimbarea cursei la Istanbul) cu compania Turkish Airlines.  Sosire in Casablanca la ora 13:05; transfer, cazare si cina la hotel Idou Anfa 4* sau similar.

Ziua 2 (29.12): CASABLANCA

Dupa micul dejun, avem prevazut turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului. Vom incepe cu Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizitarea souk-urilor si bazarelor, Mahakina, cornisa si cartierul de lux al orasului – Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada. Coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior) – una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative si Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar.

Ziua 3 (30.12): CASABLANCA – MARRAKECH (250 km)

Dupa micul dejun, plecare catre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Sosire la Marrakech si transfer la hotel Atlas Asni 4* sau similar. Dupa amiaza, vom face un tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira  cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrakech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, intram in cimitirul Saadien si in Palatul Bahia, apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said si Medina. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 4 (31.12):  MARRAKECH – ESSAOUIRA, optional

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau relaxare la piscina hotelului. Optional, excursie la Essaouira (pe vremuri Mogador, la aproximativ 180 km de Marrakesh), statiune si port pe malul Oceanului Atlantic, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Pe drum, oprire la fabrica unde se produce renumitul ulei de Argan. Vom reveni in Marrahesh pentru participare la cina festiva de Revelion, la restaurantul hotelului.

Ziua 5 (01.01): MARRAKECH – LA MULTI ANI 2018!

Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul 2018 relaxandu-va la piscina hotelului sau descoperind orasul prin plimbari individuale sau cu insotitorul de grup. De asemenea, puteti opta pentru o excursie optionala la Ouarzazate (deschiderea spre desert). Pranz si cina la restaurantul hotelului.

Ziua 6 (02.01): MARRAKECH – BENI MELLAL – IFRANE – FEZ (490 km)

     Mic dejun. Plecare spre Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, ambele localitati fiind situate in regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez in cursul serii, cina si cazare la hotel Pick Albatros 4* sau similar.

Ziua 7 (03.01): FEZ

Dupa micul dejun, vom vizita cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Karaouiyne – cea mai veche universitate a islamului, Moscheea Moulay Idriss – construita in cinstea lui Moulai Idriss al II-lea, cel care a infiintat orasul Fez; scoala coranica Attarine Medersa (exterior) cu superbe decoratiuni, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele – Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cazare si cina la hotel Pick Albatros 4* sau similar.

Ziua 8 (04.01): FEZ – MEKNES – RABAT – CASABLANCA (290 km)

Dupa micul dejun, vom pleca catre Meknes, denumit si Versailles-ul Marocului unde se viziteaza Porta Bab Mansour, Hari Souani si vechea medina. Plecare catre Rabat, sosire si vizita a capitalei Marocului: admiram Mausoleul lui Mohamed al V-lea, apoi trecem pe langa Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, plimbare de-a lungul raului Bou Regreg si apoi ajungem in zona pietei (souk) pentru suveniruri; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva fotografii. Plecare spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar.

Ziua 9  (05.01): CASABLANCA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Casablanca, decolare la ora 14:35 spre Bucuresti (schimbarea cursei la Istanbul). Sosire in Bucuresti la ora 01:35 (in noaptea de 05/06.2018).

 

Pret / persoana: 925 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 225  EURO

Reducere copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti: 150 EURO (fara pat suplimentar)

Reducere pat suplimentar al treilea adult in camera dubla: 25 EURO

Capacitate maxima camera: 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil 2-11,99 ani

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Casablanca si retur (schimbarea cursei la Istanbul) cu compania TURKISH AIRLINES;
 • 8 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun continental, 7 cine in restaurantele hotelurilor si un pranz pe 01) la hoteluri de 4*: 3 nopti in Casablanca, 3 nopti in Marrakech, 2 nopti in Fez;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tururile si vizitele mentionate in program;
 • transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
 • ghid local pe tot parcursul circuitului;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport 250 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • cina festiva de Revelion (obligatorie): 125 EURO/persoana;
 • bacsisurile (se practica in Maroc): 25 EURO/persoana – se achita la sosirea in Maroc insotitorului roman de grup;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
 • intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate la servicii incluse;
 • asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice).

 

ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE):

28.12.2017 Bucuresti 06:10 – Istanbul 08:35 / Istanbul 10:50 – Casablanca 13:05

05.01.2018 Casablanca 14:35 – Istanbul 22:10 / Istanbul 01:20 – Bucuresti 01:35 (in noaptea de 05/06.01.2018)