VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2018 – ATENA

Atena – Grecia

Perioada: 30.12.2017 – 04.01.2018

Transport avion: Compania Tarom

ZIUA 1 (30.12.2017): BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 16:30 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Tarom cu plecare spre Atena la 18:45. Sosire la Atena la 20:20. Transfer si cazare la hotel Titania 4* (sau similar), in zona centrala a Atenei. Cina la restaurantul hotelului.

ZIUA 2 (31.12.2017): ATENA

Mic dejun. Tur panoramic de oras cu autocar si ghid local: Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896), Acropole (biletul de intrare se plateste la fata locului, 20 EURO/ persoana). Dupa amiaza program liber. Seara, masa festiva de Revelion la restaurantul hotelului (Se achita optional la inscriere: Tarif 80 EURO). Muzica live, dans, program specific, surprize!

 

La Multi Ani 2018

 

ZIUA 3 (01.01.2018): LA MULTI ANI 2018 ! ATENA – Excursie optionala la CAP SOUNION

Mic dejun intarziat la ora 10:00. Timp liber la dispozitie. Optional, excursie la Cap Sounion. Vom merge pe traseul Port Pireu – Cap Sounion (75 km/sens), un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Dejun cu masa de peste la o Taverna pe malul Marii Egee, cu perspectiva spre Templul lui Posseidon. Pret (informativ): 80 EURO/ persoana. Include: transport auto, dejun pescaresc, asistenta/ghid (grup minim 20 persoane). Cina si cazare la acelasi hotel in Atena.

ZIUA 4 (02.01.2017): ATENA – Croaziera pe Marea Egee (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem croaziera de o zi la trei insule in Golful Saronic (Marea Egee): Insula Egina (unde se pot vizita Manastirea Sfantului Nectarie, canonizat in anul 1961 si Templul Athenei/Pronoia), Insula Poros si Insula Hydra. Pret informativ: 95 EURO/persoana. Include: transfer hotel – port – hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. Seara intoarcere la Atena. Cina si cazare la acelasi hotel.

ZIUA 5 (03.01.2018): ATENA – Excursie optionala in Peloponez

Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez (Tur Argolis), Istmul de Corint, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplio, oras – port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne – dupa eliberarea de sub otomani. Pret informativ: 80 EURO/ persoana. Include: transport autocar, dejun traditional la Mycene, asistenta turistica. Intrari obiective turistice, optionale: 12 euro/persoana. Cina si cazare hotel in Atena.

ZIUA 6 (04.01.2018): ATENA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:30 si depozitarea bagajelor intr-un spatiu amenajat. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 21:00. Sosire la Bucuresti la 22:35.

Pret: 420 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 140 EURO

A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 399 EURO

Copil 2-12 ani in camera dubla: 324 EURO

 

 SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Atena si retur cu compania TAROM;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel  TITANIA 4* (sau similar) in Atena;
 • transfer aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic si pietonal Atena cu ghid local;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • cina festiva de Revelion (optionala): 80 EURO/persoana (vin, bere si racoritoare incluse);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno – optionala, se incheie la semnarea Contractului cu Turistul.

GRUP MINIM: 25 persoane.

Pentru grup 20-24 persoane: supliment 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Please follow and like us: