VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – VIENA

Perioada: 29.12.2016 – 02.01.2017   (5 zile / 4 nopti)

 

Ziua 1 (29.12):  Bucuresti – Viena

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00 si sosire in Viena la ora locala 08:35. Transfer cu autocarul in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare la hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* sau similar in Viena.

Ziua 2 (30.12):  Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz

Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.

Ziua 3 (31.12):  Viena – in prag de sarbatoare

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.

Ziua 4 (01.01):  LA MULTI ANI 2017!  Viena – vizita optionala la Palatul Schonbrunn

Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte, Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului. Cazare.

Ziua 5 (02.01):  Viena – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. La ora 15:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 17:50, sosire in Bucuresti la ora 20:20.

Pret/persoana (loc in dubla): 399 EURO

Supliment camera single: 200 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti cu compania Tarom;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* sau similar;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul;
  • tur de oras de jumatate de zi cu autocar in Viena;
  • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport: 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
  • cina de Revelion (optionala, intre 120 – 150 Euro / persoana – fara bauturi incluse. Detalii privind locatia si pretul exact vor fi furnizate pana la data de 30.11.2015);
  • excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice;
  • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
  • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).
Please follow and like us: