VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – ROMA – plecare din Iasi

Perioada: 29.12.2016 – 02.01.2017

Ziua 1 (29.12): IASI – ROMA

Intalnire la ora 06:20 pe aeroportul din Iasi cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 08:20; sosire la Roma Fiumicino la ora locala 09:40. Transfer in centrul orasului pentru un tur ghidat de jumatate de zi cu opriri la principalele obiective turistice: Colosseum – cel mai renumit simbol al epocii imperiale, Forumul – centrul vietii politice, comerciale si juridice a Romei antice, Pantheonul – fost templu pagan dedicat tuturor zeilor, actualmente biserica catolica, Fontana di Trevi si fantanile din Piazza Navona, cum ar fi Fontana dei Fiumi (Fantana celor Patru Fluvii).  Dupa tur, transfer si cazare la hotel de 4* din lantul RAELI (fostul SEBRAELI)  www.raelihotels.it  (echivalent 3* standard international).

Ziua 2 (30.12): ROMA

Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion  intr-un restaurant local.

Ziua 3 (31.12): ROMA

Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).

Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2017!  ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)

Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu vizitarea  Villei Adriana (obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian.

Ziua 5 (02.01): ROMA – IASI (escala la Bucuresti)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia  Iasi – escala la Bucuresti (fara predarea/preluarea bagajelor). Decolare la ora 12:10; sosire in Bucuresti  la ora 15:25, decolare din Bucuresti (Otopeni) la ora 17:20, sosire in Iasi la ora 18:25.

Pret: 395 EURO (loc in camera dubla/a 3-a persoana in camera)

Supliment camera single: 182 EURO

Copilul pana la varsta de 4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, in cazul in care nu se solicita pat suplimentar.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Iasi – Roma si retur cu compania TAROM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* standard local din lantul RAELI (fost SEBRAELI) raelihotels.it (echivalent 3* standard international);
 • transfer aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • cina festiva de Revelion (detalii despre pret si locatie vor fi furnizate pana la date de 30 octombrie);
 • intrari la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala (optionala) si asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 6 EURO/zi/persoana.
Please follow and like us: