VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – RIO DE JANEIRO

Perioada: 28.12.2016 – 06.01.2017 (7 nopti/ 10 zile)

 

Ziua 1 (28.12): Bucuresti – Roma – Rio

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 17:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Roma. Sosire in Roma la ora 20:15 si imbarcare pe cursa spre Rio de Janeiro cu decolare la ora 21:45.

Ziua 2 (29.12): Sosire in Rio de Janeiro, tur panoramic de oras

Sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro la ora 07:00 dimineata. Transfer la hotel pentru a lasa bagajele (cazarea incepe dupa ora 14:00), dupa care ne vom imbarca in autocar pentru un tur panoramic al acestui oras minunat, atat de plin de viata, culoare si contraste. Situat in sud-estul Braziliei, in golful Guanabara, intre munti si ocean, Rio de Janeiro este un oras cu peste 10 milioane de locuitori. Vom trece in revista faimoasele plaje Copacabana si Ipanema ce atrag ca niste magneti turistii din toata lumea. “A cidade maravilhosa” (Orasul Minunat, cum mai este numit Rio de Janeiro) este un amalgam de culturi si nationalitati. Rio de Janeiro este un oras ce debordeaza de vitalitate, vizibila prin dragostea pentru fotbal, samba, plaja si mai ales, prin Carnavalul de la Rio, a carui faima a facut inconjurul lumii. Peste toate acestea, vegheaza statuia lui Isus Mantuitorul (Cristo Redentor), un adevarat simbol al orasului. Cazare la hotel Merlin Copacabana 4* sau similar.

Ziua 3 (30.12): Vizita pe Corcovado si Sugar Loaf cu dejun inclus

Mic dejun. Azi vom vedea cele mai reprezentative atractii ale orasului Rio: cele doua varfuri devenite emblematice: Corcovado si Sugar Loaf. Pe muntele Corcovado unde se afla statuia lui Isus mantuitorul vom urca cu trenuletul. De aici panorama este superba si este de 3600. Se poate vedea tot orasul: stadionul Maracana, plaja Copacabana, plaja Ipanema. Inalta de 38 m si cu o anvergura a bratelor de 28 m, statuia a fost construita intre 1922 si 1931 si este un simbol al crestinismului brazilian. Dejun la un restaurant local. Dupa amiaza facem o ascensciune cu telecabina pe varful Sugar Loaf, un alt reper emblematic al orasului. De aici se vede foarte bine succesiunea de plaje si munti cu golfuri si golfulete. Cazare la hotel.

Ziua 4 (31.12): Rio de Janeiro

Mic dejun. Azi vom avea timp liber pentru plaja sau pentru plimbari pe nesfarsita plaja Copacabana unde aspirantii la a deveni vedetele fotbalului brazilia isi exerseaza aptitudinile zi de zi. Copacabana este un mod de viata. Revelionul in Rio de Janeiro este unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Majoritatea turistilor si localnicilor aleg sa petreaca momentul trecerii dintre ani pe plaja Copacabana care devine foarte aglomerata in timpul noptii de Revelion. Optional, cina de Revelion la hotel sau la restaurant local.

Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2017! Rio de Janeiro – beach time

Mic dejun. In prima zi a anului ne bucuram de timp liber pentru plaja, soare si apa oceanului pe Copacabana. Cazare.

Ziua 6 (02.01): Optional, vizita intr-o favela din Rio

Mic dejun. Optional, va propunem o experienta inedita care ne completeaza imaginea asupra acestui oras fantastic. Vom putea vizita una din favelele din Rio. In Rio sunt multe favele, cea mai mare dintre ele are 200.000 de locuitori. Viata in favela este aparte: casele sunt construite haotic, unele peste altele, fara niciun plan urbanistic. In majoritatea favelelor nu exista servicii publice, iar curentul electric se fura, prin urmare exista o padure de fire, peste tot prin favela. Intoarcere la hotel, cazare.

Ziua 7 (03.01): Excursie optionala la Petropolis cu dejun inclus

Mic dejun. Situat la 70 km de Rio, Petropolis este un oras de munte cu 300.000 de locuitori numit si „orasul imperial” deoarece a fost resedinta de vara a familiei regale in sec al XIX-lea. Azi va propunem o excursie optionala in acest oras. Calatorind intre Rio si statul Minas Gerais, imparatul Pedro I al Braziliei a considerat climatul zonei placut, asa ca a cumparat o ferma si mai tarziu a inceput constructia unui palat de vara. Din parcul municipal vom admira o frumoasa perspectiva asupra catedralei care adaposteste mormantul regelui Pedro al II-lea. Palatul regal este foarte bine restaurat si vizita acestuia ne ofera ocazia sa aflam mai multe despre istoria recenta a Braziliei si despre legaturile cu Portugalia. Palatul a fost locuit de Pedro al II-lea – ultimul rege al Braziliei – si familia sa. Domnia sa s-a incheiat in 1889 cand a fost fortat sa abdice. In Petropolis se afla si casa memoriala a lui Alberto Santos Dumont, pionier brazilian al aviatiei si renumit inventator; el a construit primul dispozitiv de zbor dirijabil. Intoarcere in Rio si cazare.

Ziua 8 (04.01): Optional, spectacol samba in Rio de Janeiro

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe nesfarsita intindere de nisip de pe plaja Copacabana. Optional, seara, va propunem un spectacol samba la Plataforma Rio.

Ziua 9 (05.01): Rio de Janeiro – Roma

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si transfer la aeroportul din Rio pentru imbarcare pe zborul Rio – Roma. Decolare la ora 17:00.

Ziua 10 (06.01): Roma – Bucuresti

Sosire in Roma la ora 07:00 dimineata. In timpul ramas pana la zborul spre Bucuresti va propunem o plimbare impreuna cu insotitorul de grup in centrul orasului Roma (transportul cu trenul pana in centrul Romei nu este inclus). La ora 15:00 decolare din Roma spre Bucuresi. Sosire in Bucuresti la ora 18:15.

 

Pret/ persoana (loc in dubla): 1390 Euro

Supliment camera single: 595 Euro

Oferta este valabila pentru un grup minim de 20 persoane

 

Servicii incluse in pret:

– transport cu avionul Bucuresti – Rio de Janeiro si retur (via Roma), compania ALITALIA

– 7 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla standard la hotel 4* in Rio de Janeiro

– transfer cu autocarul aeroport Rio – hotel si retur

– tur de oras panoramic in Rio de Janeiro

– excursie de o zi la Corcovado si Sugar Loaf cu dejun inclus

– insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

– taxele de aeroport: 500 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

– biletele de intrare la obiectivele turistice din program

– cina de Revelion

– excursiile optionale

– asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

 

Orar de zbor informativ (ore locale):

28.12.2016: Bucuresti 19:05 – Roma 20:15/ 21:45 – Rio de Janeiro 07:00 ( pe 29.12)

05.01.2017: Rio de Janeiro 17:00 – Roma 07:00 (pe 06.01)

06.01.2017: Roma 15:10 – Bucuresti 18:15