VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – Portugalia

REVELION 2017 – Portugalia Turul Clasic & Revelion in Lisabona

Ziua 1. BUCURESTI – LISABONA Intalnire matinala cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pentru zborul spre Lisabona. Sosim in capitala Portugaliei si incepem vizita partii vechi a orasului, cu impresionante cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiectivele pe care le vom admira se numara Manastirea renascentista Jeronimos, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul Belem. Transfer la hotel si timp liber. Cazare in Lisabona la Hotel VIP Diplomatico 4* ( sau similar).

Ziua 2. LISABONA – PORTO Mic dejun. Continuam traseul spre Porto, al doilea mare oras al tarii, situat in delta raului Duoro. Vizitam Porto, incluzand Ribeira, impunatoarea Catedrala (secolul XII ), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Cazare in Porto la Hotel Black Tulip 4* ( sau similar ).

Ziua 3. PORTO & SANTIAGO DE COMPOSTELLA Mic dejun. Excursie optionala de exceptie, prin nordul Portugaliei, trecand frontiera in Spania pana la Santiago de Compostela, ‘orasul pelerinilor’, al treilea mare oras sfant si centru spiritual al crestinismului, dupa Ierusalim si Vatican, a carui catedrala baroca impresionanta, edificiu aflat in patrimoniul UNESCO, adaposteste ramasitele pamantesti ale Sf. Apostol Iacob. Vom face un tur pietonal, strabatand centrul istoric pe stradutele pietruite ce se deschid in piete largi (galego), vizitand faimoasa Catedrala, Palatul Arhiepiscopului Gelmirez etc. En route, popasuri la Braga si Viana do Castelo, doua orasele minunate din nordul Portugaliei. Cazare in Porto la Hotel Black Tulip 4* ( sau similar ).

Ziua 4. PORTO – COIMBRA – FATIMA – LISABONA Mic dejun. Continuam traseul spre Coimbra, prima capitala a Portugaliei, unde vom vizita una din cele mai vechi Universitati din Europa, Catedrala ( sec. XII ) si ne vom bucura de atmosfera tipic portugheza din carierul Baixa. Sosim la Fatima, unul din cele mai importante centre de pelerinaj din lume, vestit datorita sanctuarului din Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca s-a aratat Fecioara Maria. Vizitarea Basilicii si a Catedralei moderne Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. Continuam traseul spre Lisabona cu popasuri en route la Manastirile Maria de Alcobaca si Batalha, doua importante edificii monahale din Portugalia. Cazare in Lisabona la Hotel VIP Diplomatico 4* ( sau similar ).

Ziua 5. SIERRA DE ARRABIDA – AZEITAO – SESIMBRA Mic dejun. Astazi vom putea participa la o minunata excursie optionala in Sierra de Arrabida – Azeitao – Sesimbra. Traversam Podul 25 Abril peste fluviul Tagus, replica fidela a Podului Golden Gate din San Francisco, construit de aceeasi companie americana. Popas in Azeitão, un sat tipic la poalele Sierrei de Arrabida, cunoscut pentru vinurile de calitate produse aici. Vizitam cunoscutele pivnite “Jose Maria da Fonseca” si degustam 2 tipuri de vinuri de productie locala. Din Azeitao ne indreptam spre Sesimbra, traversand cordiliera Sierra de Arrabida, rezervatie naturala importanta a Portugaliei. Muntele pe o parte si oceanul pe cealalta parte ne insotesc pana în Sesimbra intr-o simbioza perfecta. Ajungem la Sesimbra, vechi sat tipic pescaresc transformat intr-o statiune fermecatoare la malul oceanului strajuita de zidurile castelului sau medieval. Vom poposi in zona veche a statiunii care pastreaza casele mici tipic pescaresti si stradutele inguste si sinuoase. Timp liber pentru o plimbare la malul oceanului, o cafea la o terasa sau pentru cumparaturi in micile magazine traditionale pe care le gasim aici din abundenta. Din Sesimbra ne intoarcem spre Lisabona trecand peste Podul Vasco da Gama, de 17 km lungime si unul dintre cele mai lungi din lume. Seara optional Cina de Revelion la restaurant local. La multi ani 2017! Cazare in Lisabona la Hotel VIP Diplomatico 4* ( sau similar ).

Ziua 6. LISABONA Mic dejun. Timp liber in Lisabona pentru activitati facultative si continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Cazare in Lisabona la Hotel VIP Diplomatico 4* ( sau similar ).

Ziua 7. SINTRA – CASCAIS – ESTORIL – MAFRA Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau, optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra ( orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate ) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas ● hoteluri ● BONUS: asigurare medicala si storno la Cabo de Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere in Lisabona si timp liber. Cazare in Lisabona la Hotel VIP Diplomatico 4* ( sau similar ).

Ziua 8. LISABONA Mic dejun. In jurul pranzului transfer la aeroportul din Lisabona pentru zborul spre tara. Sosire in Bucuresti.

SERVICII INCLUSE  transport avion Bucuresti –Lisabona –Bucuresti ; cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 5 nopti Lisabona, 2 nopti Porto; vizitele cuprinse in program; insotitor de grup din partea agentiei pe traseu si ghid local la Porto; asigurarea medicala si storno* (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie)

SERVICII NEINCLUSE taxele de aeroport si securitate 199 €; intrarile la obiectivele turistice; excursiile optionale; Cina festiva de Revelion intr-un restaurant local (optional): 159 €; alte servicii decat cele mentionate.