VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – PARIS

Perioada:  29.12.2016 – 03.01.2017  (6 zile / 5 nopti)

  

         Parisul isi incanta vizitatorii cu arhitectura sa grandioasa, bulevardele sale strajuite de copaci si muzeele vestite in toata lumea. De fapt, la tot pasul pot fi descoperite fermecatoare comori arhitecturale apartinand vremurilor de odinioara. Dar Parisul are cate ceva pentru fiecare, nu intamplator este cel mai vizitat oras din lume. Unii il considera patria poetilor, a pictorilor si a filozofilor. Altii savureaza specialitatile lui culinare si ii admira creatiile de haute-couture. Urcand plini de emotie in Turnul Eiffel, plimbandu-se pe malurile Senei sau zabovind la terasele de pe trotuar ale cafenelelor, turistii se lasa invaluiti de atmosfera de vis! Va invitam sa descoperiti, sau sa redescoperiti, unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase ale lumii!

                                                                       

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – PARIS

Intalnire la ora 10:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire la ora 14:05. Transfer si cazare la hotel Novotel Paris La Defense 4* (sau similar).  Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysees – unul dintre cele mai renumite si mai frumoase bulevarde din lume, animat zi si noapte de sute de cafenele de lux, restaurante, magazine ale unor firme celebre, teatre si cinematografe.

Ziua 2 (30.12): TUR DE ORAS

Dupa micul dejun, tur panoramic al Parisului (3 ore) cu ghid local pentru admirarea celor mai frumoase obiective ale “orasului lumina”: turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Luvru. Turul include o croaziera de o ora pe Sena. Dupa-amiaza, optional, vizita muzeului Luvru – cel mai vizitat muzeu din lume. Atuurile muzeului sunt numeroase: peste 35.000 de opere de arta valoroase, cea mai faimoasa piesa de arta din istoria lumii, pictura “Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci, una dintre cele mai mari colectii de arta egipteana din lume, cele mai celebre statui grecesti, „Venus din Milo” si „Victoria inaripata de la Samothrace”, si cel mai pur diamant din lume, cunoscut sub numele de „Regentul”, purtat de catre Ludovic al XV-lea la ceremonia sa de incoronare din 1722.

Ziua 3 (31.12): PARIS

Optional, excursie de jumatate de zi la palatul Versailles, fosta resedinta a regilor Frantei, cel mai renumit palat din Franta si unul dintre cele mai prestigioase monumente din patrimoniul mondial (UNESCO). Este un castel impunator, extravagant, grandios, elegant si rafinat. Pret informativ: 95 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in vecinatatea turnului Eiffel.

Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2017!

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului – impresionanta cladire construita initial ca biserica iar in prezent este si mormant pentru cateva dintre personalitatile Frantei (Voltaire, Victor Hugo, Emile Zola, Marie Sklodowska-Curie, Alexandre Dumas si altii), Sorbonei – una dintre cele mai cunoscute universitati din lume, si bisericii St. Germain des Pres.  Dupa amiaza, va propunem plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 5 (02.01): PARIS

Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza, va propunem plimbare pe boemele stradute prin Montmartre, cartierul artistilor, pentru admirarea renumitei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Este un cartier ce si-a pastrat mult din farmecul Parisului de odinioara. Optional, urcare in turnul Eiffel pentru admirarea unei frumoase panorame nocturne.

ZIUA 6 (03.01): PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor (in jurul orei 12:00) si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 23:00.

PRET/persoana: 445 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 255 EURO

Reducere pat suplimentar a treia persoana (adult sau copil): 15 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Novotel Paris La Defense 4* sau similar;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (3 ore);
 • croaziera pe Sena de o ora;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
 • masa festiva de Revelion (detalii suplimentare vor fi furnizate pana la data de 30 Noiembrie).

 

GRUP MINIM: 25 persoane

Pentru grup 20-24 persoane, pretul excursiei se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) – COMPANIA AIR FRANCE:

29.12.2016: Bucuresti 11:55 – Paris 14:05 / AF 1689

03.01.2017: Paris 19:10 – Bucuresti 23:00 / AF 1088

Please follow and like us: