VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – ISRAEL

PERIOADA: 30.12.2016 – 04.01 2017

TEL AVIV – IERUSALIM – BETHLEEM – JERIHON – MAREA MOARTA – YARDENIT – TIBERIAS – CAANA – NAZARETH – CAPERNAUM – TABGHA – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV

ZIUA 1 (30.12.2016): BUCURESTI – TEL AVIV

Intalnire pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, la ora 08:30 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa EL AL, Bucuresti (11:10) – Tel Aviv (13:45). Aterizare pe Aeroportul “Ben Gurion”. Transfer in oras. Vizita in cetatea Jaffa, printre micile stradute cu nume de zodiac, si pe colina centrala, cu  o perspectiva a  orasului Tel Aviv, cel mai cosmopolit oras din Israel. Cina si cazare la Hotel Metropolitan echivalent 4* (www.hotelmetropolitan.co.il) sau similar in Tel Aviv.

ZIUA 2 (31.12.2016): TEL AVIV – IERUSALIM – TEL AVIV

Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem programul de vizitare urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Zidul Plangerii. Intoarcere la Tel Aviv, cazare la acelasi hotel. Intre orele 21:30 – 02:30, participare la REVELION 2017, la Restaurantul „SAN ROYAL” din Tel Aviv. Se asigura transfer cu autocarul. Cina este bufet, cu bauturi incluse. Program artistic, muzica, dans, invitati surpriza!

ZIUA 3 (01.01.2017): “LA MULTI ANI 2017!” TEL AVIV

Mic dejun intarziat. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare in Tel Aviv.

OPTIONAL, EXCURSIE DE 1 ZI la BETHLEEM

Tarif: 40 euro/persoana; grup minim 20 platitori. INCLUDE: Transport cu autocarul (total 170 Km), intrari la obiectivele prevazute in program, asistenta turistica, ghid local vorbitor de limba romana la Biserica Sfintei Nasteri din Bethleem.

Deplasare cu autocarul la  Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni), continuam cu Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota “Laptelui”. Intoarcere la Tel Aviv, cazare.

ZIUA 4 (02.01.2017): TEL AVIV – JERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS

Mic dejun. Deplasare autocar Tel Aviv – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon – presupus cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”, la Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si a Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si  restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. BONUS:  Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazare la Hotel Restal echivalent 3*superior (sau similar) in Tiberias.

ZIUA 5 (03.01.2017): TIBERIAS – CAANA GALILEII – NAZARETH – CAPERNAUM

Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazareth. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul  Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Continuam cu Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru. Tabgha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. OPTIONAL, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (cca. 10 EURO/persoana) cu o copie a ”Barcii lui Iisus”, pe apele Sfinte ale Marii Galileii. Vizita la Capris – fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.

ZIUA 6 (04.01.2017): TIBERIAS – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV

Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata” (transfer cu microbuze arabe – 10 euro/persoana, se achita la agentie). Continuam spre Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase–etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv – Aeroportul International Ben Gurion. Imbarcare cursa EL AL Tel Aviv (18:00) – Bucuresti (20:50).

PRET / persoana: 595 EURO (loc in camera dubla)

 Supliment camera single: 260 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion Compania EL AL Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune conform programului (mic dejun si cina) la hoteluri echivalent 4* si 3* superior, dupa cum urmeaza: 3 nopti Tel Aviv, 2 nopti Tiberias;
 • intrari la obiectivele precizate in program;
 • transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului;
 • ghid local, vorbitor de limba romana la pricipalele obiective din Ierusalim (Via Dolorosa);
 • insotitor roman de grup (Tour leader).

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport 165 euro / persoana, se achita la agentie – pot suferi modificari;
 • Masa Festiva de Revelion 2017 (cu program artistic): 120 EURO / persoanaobligatorie, se achita la agentie;
 • Excursie optionala la Bethleem in ziua 3 (01.01.2017): 40 euro/persoana, se achita la fata locului;
 • “tips” (bacsisuri) obligatorii in zona: 25 euro/persoana, se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
 • asigurare medicala sau asigurarea storno (optionale, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice; asigurarea storno cuprinde si asigurare medicala).
Please follow and like us: