VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – DUBLIN

Perioada: 29.12.2016 – 03.01.2017

(6 zile / 5 nopti)

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – DUBLIN (tur de oras)

Intalnire la ora 07:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu decolare la 08:55.  Sosire in Dublin la ora 10:55. Transfer spre centrul orasului pentru participarea la un tur panoramic al capitalei Irlandei impreuna cu un ghid local. Ne vom familiariza cu principalele atractii ale orasului: strada O’ Connell, elegantele piete georgiene, Trinity College, cea mai veche Universitate din Irlanda, unde au studiat personalitati ca Jonathan Swift sau Samuel Beckett, Catedrala Sf. Patrick – una dintre cele mai mari catedrale din Irlanda. In continuare vom trece pe langa Christchurch, ridicata de anglo-normanzi pe locul unui sit viking si vom ajunge in Parcul Phoenix, cel mai mare din Europa. Cazare la hotel Citywest 4*/similar www.citywesthotel.com.

Ziua 2 (30.12): DUBLIN – KILKENNY (excursie optionala)

Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie la Kilkenny (“Orasul de Marmura”) cel mai bine conservat oras irlandez din perioada medievala. Aici vom vizita Castelul Kilkenny construit de normanzi in secolul la XII-lea si ne vom plimba pe stradutele strajuite de cladiri istorice fascinante, magazine, galerii de arta si restaurante cosmopolite. Cazare la hotel Citywest 4*/similar.

Ziua 3 (31.12): DUBLIN – WICKLOW – DUBLIN (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale sau optional excursie la Domeniul Powerscourt, fost centru strategic al secolului al XII-lea, preluat in anul 1300 de familia Paor. Aici ne vom plimba pe aleile celor mai frumoase gradini din Irlanda si vom vizita castelul complet restaurat dupa incendiul din anul 1974. Cazare la hotel Citywest 4*/similar.

Ziua 4 (01.01):  LA MULTI ANI 2017!

Mic dejun. Astazi, in prima zi a anului, vom avea timp pentru odihna dupa petrecerea din noaptea de Revelion si pentru plimbari relaxante prin centrul orasului. Cazare la hotel Citywest 4*/similar.

Ziua 5 (02.01):  DUBLIN – BELFAST – DUBLIN (excursie optionala)

Dupa servirea micului dejun vom pleca spre Belfast. Aici un tur panoramic ne va purta spre cele mai reprezentative obiective ale capitalei Irlandei de Nord: Albert Memorial Clock Tower (un turn inclinat, replica Irlandei la Turnul din Pisa), cladirile Operei si Primariei din piata Donegall, Crown Bar (unul dintre cele mai vechi baruri, datand din 1885), Universitatea Queens si Gradina Botanica. In continuare vom trece pe langa santierul naval Harland & Wolfe unde in 1912 a fost construit Titanicul si vom strabate strazile Shankill si Falls pentru a intelege viata Belfastului din timpul perioadelor de criza.  Cazare la hotel Citywest 4*/similar.

   Ziua 6 (03.01): DUBLIN – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport in jurul orei 08:45. Sosire la aeroport si imbarcare pe cursa Blue Air cu plecare la ora 11:45. Sosire in Bucuresti la ora 17:25.

 

Pret/persoana: 495 EURO (loc in camera dubla)

Pret a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 485 EURO

Camera single: 670 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti –Dublin si retur cu compania Blue Air;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Citywest 4*/similar
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • tur de oras in Dublin cu ghid local;
  • insotitor roman de grup;

 

NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport si securitate 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
  • cina de Revelion (optionala) – pretul si informatii suplimentare vor fi comunicate ulterior;
  • excursiile optionale;
  • biletele pentru mijloacele de transport in comun;
  • asigurarea medicala / asigurarea storno

 

EXCURSII OPTIONALE (tarife informative pentru minim 20 de platitori):

Kilkenny: ~ 70 EURO/persoana

Wicklow: ~ 55 EURO/persoana

Belfast: ~ 85 EURO/persoana

 

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):

29 DEC BUCURESTI OTOPENI 08:55 – DUBLIN 10:55 / BLUE AIR – OB 155

03 IAN DUBLIN 11:45 – BUCURESTI OTOPENI 17:25 / BLUE AIR – OB 156

 

Please follow and like us: