VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

REVELION 2017 – ATENA

ZIUA 1 (30.12.2016): BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 16:30 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa TAROM cu plecare spre Atena la 18:45. Sosire la Atena la 20:20. Transfer si cazare la hotel TITANIA 4* (sau similar), in zona centrala a Atenei. Cina la restaurantul hotelului.

ZIUA 2 (31.12.2016): ATENA

Mic dejun. Tur panoramic de oras cu autocar si ghid local: Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896). Vizita la Akropolis (inclusiv Muzeul) cu ghid grec, vorbitor de limba romana. Intrare optionala: 12 EURO/persoana. Dupa amiaza program liber. Seara, optional, masa festiva de Revelion la restaurantul hotelului. Muzica live, dans, program specific, surprize!

ZIUA 3 (01.01.2017): LA MULTI ANI 2017 ! ATENA – Excursie optionala la CAP SOUNION

Mic dejun intarziat la ora 10:00. Timp liber la dispozitie. Optional, excursie la Cap Sounion. Vom merge pe traseul Port Pireu – Cap Sounion (75 km/sens), un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Dejun cu masa de peste la o Taverna pe malul Marii Egee, cu perspectiva spre Templul lui Posseidon. Pret (informativ): 50 EURO/persoana. Include: transport auto, dejun pescaresc, asistenta/ghid (grup minim 20 persoane). Cina si cazare la hotel  in Atena.

ZIUA 4 (02.01.2017): ATENA – Croaziera optionala Pe Marea Egee

 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Optional, croaziera de 1 zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu oprire in insulele Egina (unde se pot vizita Manastirea Sfantului Nectarie, canonizat in anul 1961 si Templul Athenei/Pronoia), Poros si Hydra. Pret informativ: 95 EURO/persoana. Include: transfer auto la punctul de imbarcare (Pireus), croaziera, dejun si program artistic pe vas. Cina si cazare la hotel in Atena.

ZIUA 5 (03.01.2017): ATENA – Excursie optionala in Peloponez

Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez (Tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, oras – port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne – dupa eliberarea de sub otomani. Pret informativ: 80 EURO/persoana. Include: transport autocar, bilete intrare obiective turistice, dejun traditional la Mycene, asistenta turistica. Cina si cazare hotel in Atena.

ZIUA 6 (04.01.2017): ATENA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:30 si depozitarea bagajelor intr-un spatiu amenajat. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 21:00. Sosire la Bucuresti la 22:35.

PRET / persoana: 399 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 130 EURO

A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 399 EURO

Copil 2-12 ani in camera dubla: 324 EURO

 

 SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Atena si retur cu compania TAROM;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel TITANIA 4* (sau similar) in Atena;
 • transfer aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic Atena cu autocarul, inclusiv Akropolis-ul (intrare optionala: 12 EURO/persoana);
 • ghid grec la Akropolisl;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • cina festiva de Revelion (obligatorie): 65 EURO/persoana (fara bauturi alcolice);
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno – optionala, 2% din valoarea pachetului, se incheie la semnarea Contractului cu Turistul.
Please follow and like us: