VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

Paste Viena

Paste Viena / 5 zile – Locuri limitate

» Plecari: 14.Apr.2017

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 350 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Viena, Abatia Melk, Mayerling, Wachau, Heiligenkreuz

14 Aprilie | Bucuresti – Viena

Intalnire cu reprezentantul Interra la ora 06:00 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO341 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:35. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer si cazare la Hotel Ibis Mariahilf 3* sau similar.

15 Aprilie | Viena Palatul Schonbrunn

Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita Gradina Zoologica, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi pe celebra Mariahilferstrasse. Seara, va sugeram o cina in celebrul Restaurant Panoramic din Turnul Dunarii cu o priveliste deosebita asupra Vienei. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* sau similar Viena.

16 Aprilie | Viena – Abatia Melk si Valea Dunarii

Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii–Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla si una dintre cele mai mari biblioteci din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* sau similar Viena.

17 Aprilie | Viena – Heiligenkreuz – Mayerling

Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreuz si Mayerling. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreuz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreuz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreuz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1889, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling, ne indreptam apoi spre Viena trecand pe langa un oras imperial de o frumusete atemporala–Baden. Sosire la Viena. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* sau similar Viena.

18 Aprilie | Viena – Bucuresti

Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare in Bucuresti la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Viena => Bucuresti, Compania TAROM
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Ibis Mariahilf 3* situat central, sau similar
• Tur de oras Viena cu ghid local de Lb RomanaNu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Paste Viena – 5 zile / 350 EURO
Plecare Pana la
14.Apr.2017 18.Apr.2017
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.