VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

PASTE 2017 – BARCELONA & COSTA BRAVA

PASTE 2017 – BARCELONA & COSTA BRAVA / 6 zile

» Plecari: 14.Apr.2017

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 490 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: PASTE 2017 – BARCELONA & COSTA BRAVA

Ziua 1 (14.04): Bucuresti – Barcelona
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30 si sosire in Barcelona la ora locala 10:40. Imbarcare in autocar pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu autocarul (durata: maxim 3 ore). Vom trece in revista cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Plaza Catalunya, Catedrala Gotica (exterior), colina Montjuic si stadionul olimpic. Transfer cu autocarul in statiunea Lloret de Mar si cazare la hotel hotel Acapulco 4* sau similar. Cina la hotel.

Ziua 2 (15.04): Excursie optionala Girona – Tossa de Mar
Mic dejun. Azi va propunem o pitoreasca excursie optionala la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea: Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate si vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa). Excursia este completata cu o oprire intr-una din cele mai frumoase statiuni de pe Costa Brava: Tossa de Mar. Intoarcere si cazare la hotel Acapulco 4* in Lloret de Mar. Cina la hotel.

Ziua 3 (16.04): Costa Brava
Mic dejun. Timp liber pentru a va bucura de aceasta zi speciala de Paste. Statiunea Lloret de Mar este una dintre cele mai mari si mai frumoase de pe Costa Brava. Va puteti plimba pe promenada marginita de palmieri si puteti savura masa de pranz la unul dintre numeroasele restaurante din statiune. Cina si cazare la hotel Acapulco 4*.

Ziua 4 (17.04): Costa Brava – Barcelona
Mic dejun. La ora 09:00 vom pleca din Lloret de Mar spre Barcelona. Odata ajunsi in Barcelona, vom lasa bagajele la hotelul din Barcelona, dupa care vom dedica aceasta zi explorarii orasului. Va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup, intr-un tur pietonal, cateva dintre cele mai importante atractii: Sagrada Familia, parcul Guell, muzeul Picasso sau promenada Ramblas (transportul nu este inclus). Cazarea la hotel incepe dupa ora 14:00. Seara, optional, participare la spectacol flamenco in Barcelona. Cazare la hotel Senator 4* sau similar in Barcelona.

Ziua 5 (18.04): Excursie optionala la Monsterrat & vizita la o crama de vinuri
Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. In a doua parte a zilei, vom vizita Manastirea Monserrat – centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Observatie: ordinea de vizitare a celor doua atractii poate fi modificata. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 6 (19.04): Barcelona – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:40.

Pret/persoana (loc in camera dubla): 490 Euro
Supliment camera single: 140 EURO

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Barcelona si retur, compania Tarom;
 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hoteluri de 4*, dupa cum urmeaza: 3 nopti in Lloret de Mar, 2 nopti in Barcelona;
 3 cine la hotelul din Lloret de Mar;
 transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul
 tur de oras de jumatate de zi cu autocarul in Barcelona (maxim 3 ore)
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport: 140 EURO / persoana (pot suferi modificari)
 taxa de oras (Barcelona: 1,5 Euro/ pers./ zi, Lloret de Mar: 1 Euro/ pers./ zi; aceste taxe se achita direct la hoteluri)
 excursiile optionale (spectacol flamenco, Monserrat, Girona)
 biletele de intrare la obiectivele turistice
 asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno (recomandata)

PASTE 2017 – BARCELONA & COSTA BRAVA – 6 zile / 490 EURO
Plecare Pana la
14.Apr.2017 19.Apr.2017
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.