VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

Este gata, in detaliu: Praga Sejur cu Ghid !

Este gata, in detaliu: Praga Sejur cu Ghid ! / 6 zile

» Plecari: 20.Aug.2017, 13.Aug.2017, 06.Aug.2017, 30.Jul.2017, 23.Jul.2017, 16.Jul.2017

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 299 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Praga pe-ndelete, precum si Castelul Karlstejn, Karlovy Vary, Dresda, Cesky Krumlov, Ceske Budejovice

Ziua 1 BUCURESTI – PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare pe cursa CZECH AIRLINES OK803 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar. Detalii pe www.clarioncongresshotelprague.com .

Ziua 2 PRAGA – CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Apoi tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup: piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km de Praga. Constructia in stil gotic a Castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, inclus, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 3 PRAGA – KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea „orasului de aur”. Optional, excursie la Karlovy Vary. Acesta este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 4 PRAGA – DRESDA: Florenta de pe Elba „Elbflorenz”
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” (“Elbflorenz”), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 – 14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 5 PRAGA – Cesky Krumlov & Ceske Budejovice
Mic dejun. Optional, excursie la orasele medievale: Cesky Krumlov & Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din secolul al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in secolul al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele „Plášťový Most” uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice. Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 6 PRAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa companiei Czech Airlines OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti Compania Czech Airlines
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
• Tur de oras de ½ zi in Praga cu ghid local de limba romana
• Croaziera cu cina pe raul Vltava
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup conform programului
• Transfer aeroport – hotel – aeroport
• Insotitor de grup roman

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, combustibil si securitate 150 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea stormo
• Excursiile optionale

Este gata, in detaliu: Praga Sejur cu Ghid ! – 6 zile / 299 EURO
Plecare Pana la
20.Aug.2017 25.Aug.2017
13.Aug.2017 18.Aug.2017
06.Aug.2017 11.Aug.2017
30.Jul.2017 04.Aug.2017
23.Jul.2017 28.Jul.2017
16.Jul.2017 21.Jul.2017
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Please follow and like us: