VacanteOferte.roVacanteOferte.ro
Forgot password?

CHINA – Grand Tour 2017

CHINA – Grand Tour 2017 / 14 zile

» Plecari: 23.Aug.2017

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 1580 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: BEIJING – XI’AN – GUILIN – SHANGHAI

Ziua 1: BUCURESTI – PARIS – BEIJING
(23 aug) Intalnire cu insotitorul de grup la ora 13:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Bejing (via Paris).
Ziua 2: BEIJING
(24 aug) Sosire la Beijing la ora 15:20. Transfer in oras, vizitarea Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Vom lua pranzul la un restaurant local si ne continuam programul cu vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming, ca sacrificiu inchinat Cerului.
Ziua 3: BEIJING
(25 aug) Dupa micul dejun, incepem o excursie care va dura intreaga zi: vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp). Vizitam apoi Palatul de Vara, incarcat de o istorie de 800 de ani, palat ce adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Cina la un restaurant local, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing, la hotel 3*.
Ziua 4: BEIJING
(26 aug) Mic dejun. Excursie de o zi care incepe cu vizitarea Marelui Zid – sectiunea Badaling – structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. Excursia continua cu pranz la un restaurant local si oprire pentru fotografii la Stadionul Olimpic. Cina la restaurantul hotelului sau la un restaurant local. Cazare in Beijing.
Ziua 5: BEIJING – XI’AN
(27 aug) Mic dejun. Astazi vom vizita cartierul de arta 798 si vom face un Tur Hutong cu Ricsa. Dupa amiaza vom lua pranzul la o familie locala si apoi avem timp liber pentru cumparaturi in Beijing, intr-unul dintre centrele comerciale sau pe strazile special amenajate in acest scop. Dupa cina servita devreme la un restaurant local, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xi’an (cuseta de dormit pentru patru persoane – prealocarea nu este posibila decat la fata locului, in functie de situatia existenta).
Ziua 6: XI’AN
(28 aug) Sosire in Xi’an. Mergem la hotel pentru micul dejun, iar dupa pranz vizitam Pagoda Gastei Salbatice care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Fabrica/Atelier de Jad, urmata de vizita la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați in anul 210 î.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’an la hotel 3*.
Ziua 7: XI’AN
(29 aug) Dupa micul dejun se viziteaza Muzeul de Istorie si Vechiul Zid al Orasului, urmate de Marea Moschee. Apoi, timp liber. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’an la hotel de 3*.
Ziua 8: XI’AN – GUILIN
(30 aug) Mic dejun la hotel. Urmeaza transferul la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia Guilin (vegetatia abundenta de la conifere la bambus, forme de relief neobisnuite si pesteri deosebit de frumoase fac din Guilin o nestemata a turismului chinezesc). Se viziteaza Fubo Hill. Cazare in Guilin, hotel 3*.
Ziua 9: GUILIN – YANGSHUO – GUILIN
(31 aug) Dupa micul dejun ne vom imbarca pentru o croaziera pe raul Li spre Yangshuo. Croaziera ne va ramane intiparita in memorie datorita peisajelor exotice unice: pescari care folosesc cormorani la pescuit, barci din bambus, imagini superbe. Pranz pe vapor. Timp liber in Yangshuo si intoarcere la Guilin. Cazare in Guilin, hotel 3*.
Ziua 10: GUILIN – SHANGHAI
(01 sept) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai, Perla Orientului, o metropola multiculturala cu caracteristici atat traditionale cat si moderne. Dupa aterizare, transfer la hotel si timp liber pentru relaxare. Cazare in Shanghai, la hotel 3*.
Ziua 11: SHANGHAI
(02 sept) Mic dejun, urmat de vizita la Gradina Mandarin Yu. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Templul lui Buddha de Jad, cu statuia din pretiosul material venit din Myanmar, Promenada Bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si cosmopolita Strada Nanjing, pentru cumparaturi. Cazare in Shanghai, la hotel 3*.
Ziua 12: SHANGHAI – SUZHOU
(03 sept) Dupa micul dejun vom merge spre Suzhou, unde vom vizita gradinile si Muzeul Suzhou. Pranzul va fi servit la un restaurant local. Apoi ne vom plimba in centrul vechi si vom vizita o fabrica de matase. Cina si cazare in Suzhou, la hotel 3*.
Ziua 13: SUZHOU – TONGLI – SHANGHAI
(04 sept) Dupa micul dejun vom pleca spre Tongli, un micut orasel pe apa, ale carui canale i-au adus denumirea de „Venetia Estului”. Pranzul va fi servit la un restaurant local. Apoi ne vom indrepta catre Shanghai. Cina si cazare in Shanghai, la hotel 3*.
Ziua 14: SHANGHAI – PARIS – BUCURESTI
(05 sept) Mic dejun matinal sau la pachet. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti (via Paris). Decolare la ora locala 10:20. Sosire la Bucuresti la ora 23:00.

PRET / persoana: 1580 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 380 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla (adult sau copil) : 30 Eur

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti cu compania AIR FRANCE, via Paris
 transport cu avionul Xi’An – Guilin si Guilin – Shanghai cu companii locale
 11 nopti cazare la hoteluri de 3* superior: 3 nopti Beijing, 2 nopti Xi’an, 2 nopti Guilin, 3 nopti Shanghai, 1 noapte Suzhou
 1 noapte transport cu trenul vagon de dormit (cuseta de 4 persoane) Beijing- Xi’an
 pensiune completa pe intreg circuitul
 transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 vizite si intrari la obiectivele turistice mentionate in program
 croaziera pe Raul Li
 ghizi locali
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport interne si internationale = 495 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor si dupa obtinerea vizei
 taxa de viza si procesare acte = 70 EURO
 bacsis pentru soferi si ghizi locali (se practica) = 40 USD, se vor achita prin insotitorul de grup, la sosirea in China
 asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
 asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost informativ asigurare storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
23.08: Bucuresti 15:10 – Paris 17:20 / 23:25 – Beijing 15:20 (pe 24.10)
05.09: Shanghai 10:20 – Paris 16:35 / 19:10 – Bucuresti 23:00

CHINA – Grand Tour 2017 – 14 zile / 1580 EURO
Plecare Pana la
23.Aug.2017 05.Sep.2017
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.